A V4 Tax egy modern tanácsadói vállalkozás, amely belföldi adórendszerekkel illetve nemzetközi adózással kapcsolatban nyújt szaktanácsadást.

Szakterületünk a Visegrádi négyek területére szabott határon átnyúló projektek szaktanácsadása, legyen szó cseh-szlovák vállalkozási ötletekről, multinacionális konszernek terjeszkedéséről a kelet-európai piacra vagy helyi társaságok terjeszkedéséről a környező országokba.

Annak köszönhetően, hogy a V4 Tax tagja a BKR International nemzetközi könyvvizsgálói és tanácsadói szövetségnek, a világ több mint nyolcvan országában vagyunk képesek professzionális szolgáltatásokat biztosítani. A nemzetközi adózás területére szakosodott adózási tanácsadóink csapata minőségi szaktanácsadást nyújt az ügyfeleknek, akik az adózás és adótervezés hatásosabb módszereit keresik.

Célunk elérni azt, hogy Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország területén belül megbízható partnerré válhassunk, akit az ügyfelek bármikor felkereshetnek, ha a problémájuk túlmutat egy országhatáron. Garantáljuk az ügyfélnek a saját anyanyelvén történő kiszolgálást, így nincs szükség tolmácsra és hosszadalmas elektronikus kommunikációra sem. Ez a garancia nem csak kitűnő szakembereket jelent a csapatunkban, hanem célirányos kommunikációs készségekkel megáldott kollégákat is, akik által a kínált szolgáltatásaink nem csak rugalmasabbak, de sokkal kényelmesebben kezelhetőek.

A teljes körű adózási szolgáltatásokon kívül szakterületünk még a transzferár-szabályozás (ún. transferpricing) dokumentációjának kidolgozása is. Csapataink egyéni szakosodásának köszönhetően e szolgáltatás terén az elsők közé tartozunk a cseh és szlovák piacon.